nyheter

Holder seg hydrerter avgjørende for helsen din;vann holder kroppens systemer og organer i funksjon, skyller blæren for bakterier, forhindrer forstoppelse og forsyner cellene dine med essensielle næringsstoffer.Hvis du er bekymret for helsen din, har du kanskje hørt om helsefordelene med alkalisk vann.

 

Hvordan lage alkalisk vann

Mange huseiere i markedet for vannfiltre er ikke klar over de potensielle fordelene med alkalisk vann, eller til og med hva begrepet betyr.

Alkalisk vann er vann som har en forhøyet pH utover det nøytrale 7,0-nivået.Alkalisk vann ble mye produsert for å lage drikkevann som er nærmere kroppens "naturlige" pH-nivå (rundt 7,4).

Produsenter lager alkalisk vann ved å bruke en maskin kalt en ionisator som øker pH-nivået i vannet gjennom elektrolyse.I følge nettsidene til produsenter av alkalisk vann, skiller maskinene den innkommende vannstrømmen i alkaliske og sure komponenter.

Noe alkalisk vann er ikke ionisert, men er naturlig alkalisk fordi det inneholder store mengder mineraler som magnesium, kalsium og kalium.Vårt alkaliske omvendt osmosesystem tilfører mer oksygen til vannet ditt for å øke energien og beholder essensielle mineraler i det filtrerte vannet ditt.

Så hvorfor alt oppstyret?La oss finne ut om alkalisk vann er verdt sprøytenarkoman.

 

Helsefordeler med alkalisk vann

Alkalisk vann har en rekke potensielle helsemessige fordeler.Ifølge produsenter har alkalisk vann disse helsefordelene:

  • Antioksidanter - Alkalisk vann inneholder mye antioksidanter som kan bidra til å beskytte kroppen mot frie radikaler.
  • Immunsystem - Å holde kroppsvæskene i en mer alkalisk tilstand kan styrke immunforsvaret ditt.
  • Vekttap - Alkalisk vann kan angivelig hjelpe deg å gå ned i vekt ved å nøytralisere syrene i kroppen.
  • Reduserer refluks - En studie fra 2012 fant at å drikke naturlig alkalisert vann kan deaktivere pepsin, som er det primære enzymet som forårsaker sur refluks.
  • Sunt hjerte - En annen studie fant at å drikke ionisert alkalisk vann kan være til nytte for personer som lider av høyt blodtrykk, diabetes og høyt kolesterol.

 

Ansvarsfraskrivelser om alkalisk vann

Det er viktig å forstå at mange av de potensielle helsemessige fordelene med alkalisk vann ikke er tilstrekkelig verifisert av vitenskapelige studier, da produktet er ganske nytt på markedet.Når du velger alkalisk vann, bør du vurdere flyttingen som et generelt helsetilskudd, ikke en kur for spesifikke sykdommer eller tilstander.

Det er lite bevis for at alkalisk gir ekstreme helsefordeler som hevdes på nettet, som å bekjempe kreft.Ifølge Forbes er påstanden om at forhøyede pH-nivåer i hele kroppen din kan drepe kreftceller feil.

 

Velg alkalisk filtrert vann

Filtrering av vannet med avansert omvendt osmose-teknologi og samtidig opprettholde essensielle mineraler for et naturlig høyere pH-nivå skaper trygt sunt alkalisk drikkevann for huseiere som er bekymret for vannkvaliteten deres.Alkalisk RO-filtrert vann holder kroppen din sunn ved å fjerne forurensninger og forbli naturlig ren og ren.

Express Water tilbyr to produkter som filtrerer forurensninger mens du naturlig alkaliserer drikkevannet ditt: vårt Alkaline RO System og vårt Alkaline + Ultraviolet RO System.For å finne ut hvilket system som er best for deg, chat med et medlem av vårt kundeserviceteam.


Innleggstid: 18. august 2022