nyheter

Amazon har Avalon A12 flaskeløs vannkjøler for 222,18 dollar. Regelmessig 290 dollar, som nåværende pris på Best Buy, er det laveste på Amazon og den beste prisen vi kunne finne. Den selges også for over 290 dollar hos Lowe's. av de større modellene som også er på salg i dag, kommer den i en flaskefri design med filtertopp. Den praktiske selvrensende funksjonen er kombinert med muligheten til å levere skarpt kaldt vann, kaldt vann eller skålding varmt vann etter behov, og en kjekk barnesikring for å beskytte ungdommene mot skålding. Vurdert 4+ stjerner på Lowe's.Mer Avalon vannsystemtilbud nedenfor.
Hvis du heller vil bruke Avalons flaskesystem, vil du finne flere andre modeller på salg i dag med opptil 16 % rabatt. Dagens gjenværende tilbud starter på $246, og du kan bla gjennom dem alle her.
Men hvis du leter etter smarthusoppgraderinger, kjøkkenbelysning eller noen HomeKit-pærer for å legge til litt stemning til rommet ditt, er Philips Hue-salget vårt akkurat der du trenger det. Pakkene får 20 % rabatt i dag, og du får tonnevis med priskutt og noen sjeldne tilbud på det populære smarthjemmet Hue-økosystemet. Alt er detaljert her for deg, og du finner noen av våre beste valg for å komme i gang med Ethereum eller utvide ditt eksisterende oppsett.
Få varmt, kaldt eller kaldt vann når som helst med denne flaskeløse vanndispenseren for Avalon benkeplate. De medfølgende sediment- og karbonblokkfiltrene renser og renser vannet ditt, og den selvrensende ozonfunksjonen minimerer rengjøringsbehovet. Denne Avalon benkeflaskeløse vanndispenseren kommer med et feste sett for enkel installasjon.


Innleggstid: 15. februar 2022